Review of monograph - Krasivskyi, Orest (Skhid, 2016)
Панфілова Т. О. Становлення громадянського суспільства у Західній Україні (ХІХ - перша третина ХХ століття) : [монографія] / Т. О. Панфілова ; Національна академія наук України, Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича. - Львів, 2015. - 406 с.